Bijdragen aan een beter milieu

Duurzaamheid

Een belangrijk thema in de bouw is duurzaamheid. Hoe wij als bedrijf op zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier kunnen werken. De aankomende jaren zal er steeds meer aandacht gevestigd worden om de projecten emissieloos te laten uitvoeren. Echter heeft de bouwsector een effect op het milieu. Elke kleine vooruitstrevende activiteiten kunnen van toegevoegde waarde zijn om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Machine park

Het huidige machinepark proberen wij zo duurzaam mogelijk vorm te geven. De vrachtauto’s en bedrijfswagens zijn in bezit van een EURO- 6 motor. De meeste graafmachines en shovels hebben een stage V motor.

Bij aanschaf van nieuwe machines en/of vervanging van de oude huidige machines zal er gekeken worden naar de stage norm en de uitstoot van de nieuwe machine. De norm die wij hanteren bij de aanschaf is dat de machine minimaal een Stage V motor met een ad blue toevoeging moet hebben om de stikstofuitstoot te. minimaliseren. Tevens houden wij de marktontwikkelingen in de gaten omtrent de duurzaamheid/verbruik van machines. Wij kijken naar de realiteit op het gebied van duurzamere alternatieven om eventueel te investeren in machines op waterstof of volledig elektrisch. Met als doel de dergelijke projecten volledig emissieloos te kunnen uitvoeren.

Zonnepanelen

Niet alleen op de projectlocaties houden wij ons bezig met duurzaam ondernemen. Bij het bedrijfspand wordt er ook bewust gekeken naar de mogelijkheden om te verduurzamen. Op ons bedrijfspand hebben wij zonnepanelen laten vestigen, om het stroomgebruik terug te vorderen naar 0.

Certificaten

Bij de realisatie van onze projecten staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal. Wij bemachtigen daarom de volgende certificaten:

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294