youtube preview afbeelding
Over Roel van der Stoel

Aannemings- & Transportbedrijf

Roel van der Stoel is een aannemingsbedrijf met verschillende disciplines, zoals bodemsaneringen, inrichting van BPI, GWW werken, ontgravingen in den natte en in den droge. Wij zijn een innovatief bedrijf waarbij het door ontwikkelen van onze kennis en kunde centraal staat. Door het aannemen van verschillende complexe bouwputten is onze kennis in de loop der jaren gegroeid en kunnen wij daardoor een adviserende rol naar onze opdrachtgever vervullen. Wij willen de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen, daarom vinden wij het belangrijk in een tijdig projectstadium betrokken te zijn.

1936

Het begin van Roel van der Stoel

Het bedrijf is in 1936 opgericht door Jacob van der Stoel. Oorspronkelijk was het een transportbedrijf voor het vervoeren van grond, zand en puin.

1950 - 1972

Uitbreiding van materieel

Na 1950 is de onderneming gestaag gegroeid met o.a. het verhuren van bulldozers en dragline’s. In 1960 zijn de activiteiten uitgebreid met het aannemen van diverse grondwerken voor de gemeente Amsterdam en als huis aannemer voor het olieconcern van Ommeren in Amsterdam (Amatex).

In 1972 is Jacob van der Stoel overleden en hebben zijn twee oudste zoons het bedrijf voortgezet.

1985 - heden

1985 - heden

Sinds 1985 draagt het bedrijf de naam Roel van der Stoel en is het bedrijf gevestigd in de Wijdewormer. Op dit moment is het een volwaardig aannemingsbedrijf in de G.W.W. sector met de nodige certificaten zoals V.C.A.**, ISO 9001, BRL 7000. Vanaf 2004 hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van natte ontgravingen zoals te zien is op onze site. De waardering voor het personeel is groot. Door de kennis, specialisme en teamwork van onze werknemers kunnen wij onze projecten op een hoogwaardig niveau opleveren. Dit maakt ons een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer de uitvoering op zich kan nemen.

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294