" Van bouwputje tot complete bouwkuip "
Ontzorgen van de opdrachtgever

HESTO VOF

Het aanleveren van een complete bouwkuip door middel van een integrale projectaanpak, waarbij de klant volledig ontzorgd wordt.

Complete bouwkuip

De vraag naar het leveren van een complete bouwkuip is sterk gegroeid. Een goede reden voor allround funderingsbedrijf Gebr. van ’t Hek en Aannemings- en transportbedrijf Roel van der Stoel om in 2014 de krachten te bundelen als partners. Onder de naam HeSto V.O.F. worden complete bouwkuipen aangenomen, Van damwanden, funderingspalen, grondwerk en bemaling tot het koppensnellen van de palen.

IJzersterke samenwerking

Door de ijzersterke samenwerking tussen beide bedrijven, wordt de opdrachtgever tijdens deze fase van de bouw volledig ontzorgd. De planning, logistiek, inkoop en onderlinge afstemming verlopen gestroomlijnd via een integrale projectaanpak. Dit straalt uit in de vorm van een selfsupportingteam naar de opdrachtgever. Een succesformule die inmiddels is bewezen en dit maakt HeSto een sterke en betrouwbare partner met als missie het leveren van een strakke bouwkuip.

Foto's

UITGEVOERDE PROJECTEN

HeSto heeft reeds verschillende complexe projecten uitgevoerd. Het eerste project werd onder de naam HeSto verricht in 2014 bij het Pontsteiger gebouw te Amsterdam.

1 JAAR

Gemiddeld duur van de HeSto projecten is een jaar gedurende de uitvoeringsfase, afhankelijk van hun omvang.

50+

Het HeSto team bestaat uit meer dan 50 mensen die zich bezig houden met de projecten.

HeSto de ijzersterke samenwerking al meer dan 10 jaar.

30+

HeSto heeft meer dan 30 succesvolle projecten afgerond.

OPDRACHTGEVERS

Ouwehand Bouw

HeSto bundelt de krachten van twee bedrijven die samen nog groter zijn en elkaar nog beter aanvullen op vakmanschap, kennis en techniek. Ik heb in de uitvoering een hele fijne samenwerking met HeSto, waarbij vertrouwen en samenwerking groot zijn.

Gert Jonker Hoofduitvoerder

Cordeel Amsterdam VOF

HeSto VOF is een flexibele en betrouwbare partner waar je op en mee kan bouwen.

Edwin de Munck Assistent uitvoerder

Van Wijnen Stolwijk

Hesto is een fijne en kundige partij voor het uitvoeren van een complexe binnenstedelijke bouwput. Zowel bij de begeleiding en advies in het voortraject als buiten met de jongens in de uitvoeringsfase.

Lody van der Kraan Werkvoorbereider

VORM Bouw BV

Technisch en inhoudelijk een Top bedrijf in zowel werkvoorbereiding als uitvoering! Hesto is een bedrijf die verantwoordelijkheid neemt met commitment en mee anticipeert.

Anne Ippel Projectmanager

HSB Bouw

HeSto VOF ontzorgt de klant door hun specialisme, flexibiliteit en de kennis die hen in huis hebben. Wat wordt besproken tijdens de werkvoorbereiding, komt tot zijn recht in de uitvoering.

Dennis van der Kuijl Hoofduitvoerder

Ouwehand Bouw

HeSto heb ik mogen ervaren als een mooie samenwerking tussen grondwerk (in de breedste zin van het woord) en heiwerk, waarbij ieder bedrijf zijn eigen expertise heeft. Hoewel HeSto uit twee bedrijven bestaat, opereert het als één team dat de aannemer zeker ontzorgt. Het was een zeer prettige samenwerking met korte communicatielijnen. Kortom, HeSto is een fijne partner om mee samen te werken.

Rob van Steenvorden Projectleider
contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294