Amsterdam
MRP Development

AMST Amstelstation Blok B&C

In opdracht van ontwikkelaar MRP Development hebben we het project AMST verworven. Het betreft hier meer dan het maken van een complete bouwkuip. In de HeSto-combinatie hebben we deze keer ook het voortraject in de portefeuille. Denk hierbij aan de overleggen, meldingen en vergunningen om te komen tot een gedegen BLVC-plan en de bijbehorende WIOR. Onderdeel hiervan zijn de bouwplaatsvoorzieningen en de de verkeersmaatregelen in de omliggende infrastructuur. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de damwanden, HEK-combipalen, groutankers, bemaling, het grondwerk en het koppensnellen.

AMST ligt tegenover het Amstelstation in Amsterdam waar 252 huurwoningen in 2023 worden opgeleverd. Hier kun je het echte Amsterdamse stadsleven, een supermarkt, restaurants en winkels in de buurt ervaren. De architectuur is gebaseerd op de Chinese Hakka-cultuur, bekend om een ​​warme en zorgzame gemeenschap. Het gebouw is duurzaam met een elegante combinatie van beton, hout en glas.
Van de woningen, verdeeld over twee gebouwen, is ongeveer 80% bestemd voor middeninkomens, 20% zijn woningen in de vrije huursector. Een deel van de middensegment huurwoningen is bovendien geschikt voor grotere gezinnen dankzij een gemiddelde woninggrootte van 100 m2. Op souterrain- en straatniveau komen verschillende maatschappelijke- en commerciële voorzieningen.

AMST

  • Totaal ontgraven: +/- 42.000 m3
  • Totaal zand verwerken: +/- 10.000 m3
  • Diepste punt: +/- 6,00 meter minus maaiveld
  • Palen snellen: 1.097 stuks

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294