Haarlem
P. Hussaarts

Haarlem Plaza Blok 1 en 6

In opdracht van P. Hussaarts ontgraven wij de damwandkuip t.b.v. de nieuwbouw van een parkeerkelder onder appartementencomplexen Blok 1 en 6 op Haarlem Plaza. Tevens voorzien wij in de afzet van de grond, het koppensnellen van ruim 750 DPA-palen en het saneren van een olieverontreiniging conform de BRL SIKB 7000 protocol 7001.

Op de plek van het voormalige EKP terrein verrijst de komende jaren een nieuwe woonwijk: Plaza West. Het terrein kent een rijke geschiedenis en heeft in het verleden dienst gedaan als Kolenhaven, rangeerterrein, kantoor van de gemeente Haarlem, GGD kantoor en ExpeditieKnoopPunt van PTT Post. Na al deze bedrijvigheid is er ruimte voor een nieuw plan. Plaza West heeft nu al een programma met diverse winkels, supermarkten, commerciƫle functies en woningen. Met deze vervolgplannen komt er 3.500 m2 ruimte voor winkels bij en wordt er in het gebied ook een gedifferentieerd woonprogramma met 600 appartementen gerealiseerd.

Haarlem Plaza Blok 1 en 6

  • Ontgraven: +/- 35.000 m3
  • Saneren oliehoudende grond: +/- 750 ton
  • Koppensnellen: 757 stuks

Opstart grondwerk

We zijn begonnen met de werkzaamheden op Haarlem Plaza. De eerste poeren zijn reeds ontgraven en de paalkoppen worden gesneld.

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294