Alkmaar
Ouwehand Bouw

Jaagpad

Na een lange tijd van voorbereiden en alle technische aspecten omzetten in uitvoeringsplannen hebben we 2 mooi kuipen in Alkmaar aan de orderportefeuille mogen toevoegen. Samen met Gebr. van 't Hek B.V. realiseren we op dit voormalig industrieterrein een droge en een natte kuip alwaar onze opdrachtgever (Ouwehand Bouw uit Katwijk) een tweetal parkeergarages met daarboven woningen zal bouwen.

Jaagpad: comfortabele appartementen gelegen aan de rand van het centrum van het bruisende Alkmaar. Met een eigen parkeerplaats, ruim balkon, weids uitzicht én gelegen aan het water van het Noordhollandsch Kanaal is het hier ontspannen wonen. Het Jaagpad biedt ruim 400 appartementen in diverse prijsklassen en groottes in zowel koop als huur. Fase 1a bestaat uit ruim 225 huurappartementen en fase 1b bestaat uit ruim 180 koopappartementen. En dat is bijzonder met een ligging zo dicht bij het centrum: binnen 15 wandelminuten staat u op het Waagplein en op de fiets bent u er in vijf minuten.

Jaagpad

  • Droog grondverzet: +/- 34.000 m3
  • Nat grondverzet: +/- 29.000 m3
  • Aanbrengen onderwaterbeton: 6.600 m3
  • Diepste punt: 6,75 m. minus m.v.

Een droge en een natte kuip

Ten behoeve van de parkeerkelder onder fase 1a kan men volstaan met een droge ontgraving. Het betreft hier een parkeergarage van 1 laag. Bij fase 1b wordt een parkeergarage van 2 lagen gevraagd. In verband met het ontgravingsniveau en het risico op opbarsten van de putbodem is hier gekozen voor een natte ontgraving in combinatie met onderwaterbeton. In de video hiernaast is een mooi overzicht van de 2 kuipen weergegeven.

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294