Leiderdorp
Bolero Bouw BV

Touwbaan

In opdracht van Bolero Bouw BV heeft Roel van der Stoel BV de grondwerkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van een kelder van een appartementencomplex. Het is geweldig om te zien hoe vlot de verschillende fases binnen dit project zijn verlopen!

Touwbaan

  • Droog grondverzet: +/- 6.600 m3
  • Diepste punt: 5,10 m. minus m.v.

Ontgravingsproces

Het was een uitdagend proces dat begon met graven vanaf maaiveld 0 m NAP tot een diepte van 1,50 m-NAP voor het installeren van het stempelframe. Vervolgens werd de ontgraving voortgezet tot een uiteindelijke diepte van 5,10 m-NAP, met een stevige basis van 1,05 meter zand als grondverbetering/ballast. Met nauwkeurigheid werden de poeren, balken en putten ontgraven, waarna de werkvloer zorgvuldig werd ge√ęgaliseerd. Ondanks een kortere tijdsperiode voor de grondwerkzaamheden dan gepland, werkte het team als een hecht geheel en wist het het project met hoge kwaliteit en op tijd af te ronden.

Bij Roel van der Stoel BV vormen flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid de kernwaarden van het bedrijf, en deze waarden zijn bij dit project duidelijk tot zijn uiting gekomen.

contact

Neem contact met ons op

Meer informatie over Roel van der Stoel

Heeft u vragen over onze diensten? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

stuur een e-mail 0299 - 422294